Leica M Monochrom svart (Type 246)

Leica M Monochrom svart (Type 246)

M Monochrom svart (Type 246)

1019640
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
  • Mangelen på fargefilter gir høy kvalitet på svarthvit-bilder
  • Analog stil med digital sensor
  • Målsøkerkamera med splitteprisme
  • Robust konstruksjon i messing og magnesiumslegering
81 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

M Monochrom svart (Type 246)
Kameraveske Retrospective 7 V2.0 Pinestone
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
84 229 NOK
M Monochrom svart (Type 246)
SDXC 128GB 300MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
84 499 NOK

Et ekte sort-hvit-kamera i beste Leica-kvalitet, med suveren dynamikk og detaljgjengivelse. Leica M Monochrom er det eneste kameraet uten fargefilter.

  • Ekte sort-hvit-kamera uten fargefilter
  • Kjent og kjær Leica M-design og kvalitet
  • Helt ny CMOS bildebrikke
  • For deg som setter bildekvalitet aller øverst

Leica M Monochrom (typ 246)
Leica har i generasjoner laget kompromissløse kameraer som skal tåle krig og andre ekstreme påkjenninger. Det er laget med ett ett mål for øye, nemlig å sikre at du får tatt akkurat det rette bildet akkurat når det kreves.

Denne tradisjonen er videreført i den nye modellen av spesialkameraet M Monochrom. M Monochrom er det eneste "normale" kameraet på markedet som ikke har fargefilter, og dermed kun kan ta bilder i sort-hvit. Og hvilke bilder det tar! Her er det dynamikk vi ikke har sett maken til. Det er et utrlig lavt støynivå, og detaljgjengivelsen er uovertruffen.

Et moderne kamera
Leica er ikke kjent for å kaste seg på den første og beste motebølgen, men ser an hva kundene etterspør over tid. Derfor er M Monocrhom nå utstyrt med en CMOS bildebrikke som blant annet gir mulighet for videoopptak, slik vi kjenner det fra den vanlige Leica M. Spesifikasjonene er ellers slik vi finner dem på Leica M-P med safirglass på skjermen og 2GB intern buffer.

Hvis bare det beste er godt nok, og du er en dedikert sort-hvit-fotograf, er dette det aller ypperste som er å få tak i. Kameraet stiller rett og slett i en klasse for seg selv.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.