M10 kamerahus svart

Leica M10 kamerahus svart

1031793
  • Smalt og strippet design
  • ISO-ratt
  • Enkelt menysystem
  • Pekeskjerm
  • Horisont i søker og skjerm
83 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

M10 kamerahus svart
Kameraveske Retrospective 7 V2.0 Pinestone
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
85 684 NOK
M10 kamerahus svart
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
SDXC 128GB 300MB/s 2000x V90 Class 10 UHS-II Professional
86 284 NOK

OBS! Objektivet på bildet er ikke inkludert.

Leica M10 kamerahus - klassikeren for stillbilder.

Ingen filmning, autofokus eller USB-port. Knappene er få, kontrollene er enkle. Bilde- og byggekvaliteten er skyhøy. Alt for at det skal bli enkleere å fokusere på bildet i stedet for på verktøyet.

Fordeler

  • Slank som en analog Leica M6 / M7
  • 24mp sensor
  • Søker
  • ISO-dial
  • Enkelt menysystem

24mp fullformat sensor

Med en 24mp fullformatssensor med ISO 50000 utnytter du Leica-optikken maksimalt for både skarphet, dybdeskarphet og hvordan kameraet fungerer i mørke forhold.

Søker

Leica bruker en gjennomsiktig søker med fokus-indikator som tydelig gir deg informasjon om når fokus er riktig. Kameraet har ingen automatisk fokus, men er avhengig av høy mekanisk og presis ytelse av Leica-objektiv med manuell fokus.

ISO-dial

M10 har en ISO-dial der det tidligere bare var en tom plass. På denne måten trenger du ikke å bruke skjermen på kameraet for å sette ISO-hastighet. Rattet har også en Auto ISO-modus for enklere håndtering i skiftende situasjoner.

Enkelt menysystem

Menysystemet er enkelt, og tastene er få i antall. Det er mulig å stille inn en del "favoritter" i menyen, som lar deg lage snarveier til dine mest brukte funksjoner.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.