Leica M11 Black
Leica M11 Black
Leica M11 Black
Leica M11 Black
Leica M11 Black
Leica M11 Black
Artikkelnummer: 1054307

Leica M11 Black

Leica M11 – den nyeste teknologien i et klassisk kamerahus

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 60 megapiksler CMOS fullformatsensor
 • Trippeloppløsningsteknologi
 • ISO område 64-50000
98 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Leica M11 er et moderne systemkamera med mange nye funksjoner, men samme tidløse design som de tidligere kameraene i M-serien. Den svarte modellen er imidlertid betydelig lettere enn forgjengerne, da toppplaten nå er laget av aluminium, noe som gjør den til en perfekt reisepartner. M-seriens nye trippeloppløsningsteknologi og maestro lll-bildeprosessor gjør det mulig å fange flere detaljer, få bedre kvalitet og mer naturlig fargegjengivelse.

Fordeler

 • 60 megapiksler CMOS fullformatsensor
 • Trippeloppløsningsteknologi
 • Maestro III bildeprosessor
 • 2,95" 2,3 millioner-punkts LCD-berøringsskjerm
 • ISO område 64-50000
 • Seriebilder opptil 4,5 bilder per sekund
 • Trådløs tilkobling med Wi-Fi eller Bluetooth

Oppdatert design og ergonomi

Denne svarte versjonen av M11 har en toppplate i aluminium med ripebestandig belegg. Denne designen er omtrent 20% lettere enn sølv-kromversjonen, som har en messingtoppplate. Leica M11 er det første M-kameraet som ikke har en avtakbar bunnplate; I stedet låner M11 et design fra Q- og SL-modellene og bruker et nytt BP-SCL7-batteri som settes direkte inn i bunnen av kamerahuset ved hjelp av en lås. Dette gjør kameraet lettere og enklere å bruke, samtidig som det får en slankere og ergonomisk design. BP-SCL7-batteriet har 64 % større kapasitet enn forrige generasjons batteri og er CIPA-klassifisert for 700 bilder per lading. Hvis du imidlertid bare arbeider med den optiske søkeren, er omtrent 1700 bilder mulig per lading.

Leica M11 – Målesøkerkamera med 60 megapikslers fullformatsensor. Ny trippeloppløsningsteknologi og Mastro III-bildeprosessor

Lagre bildene dine internt og på minnekort

Den reviderte designen inkluderer også et enkelt UHS-II SD-minnekortspor i batterirommet. Siden kameraet har et innebygd minne på 64 GB, betyr det imidlertid at du kan avstå fra å bruke et minnekort helt, eller bruke det interne minnet sammen med et SD-kort for å simulere å ha doble spor for deling av filtyper eller for overfylling av lagring. Bildefiler kan også overføres fra internt minne til SD-kortet for en enkel sikkerhetskopi. USB-C-inngangen nederst gjør det mulig med innebygd batterilading og filoverføring.

Forbedret bildekvalitet

M11 er fortsatt et kamera som prioriterer manuell drift, men det har fortsatt en rekke forbedringer og oppdateringer for å gjøre M11 til det mest moderne M-kameraet til dags dato. En elektronisk lukkerfunksjon tillater nå fotografering med lukkertider på opptil 1/16 000 sek, noe som er perfekt for arbeid med raskere f/0,95-objektiver uten behov for ND-filtre. En mekanisk lukker støtter fortsatt lukkertider på opptil 1/4000 sek og blitssynkronisering på 1/180 sek. To digitale zoomtrinn kan simulere arbeid med objektiver med lengre brennvidde ved å beskjære bildet litt, ved nivåer på 1,3x (39MP) og 1,8x (18MP).

60 MP fullformat BSI CMOS-sensor

Med en ny design med høyere oppløsning har Leica M11s fullformat CMOS-sensor med 60 MP også en bakgrunnsbelyst (BSI) design som gir forbedret støyytelse og raskere lesehastigheter. Den høyere oppløsningen er mer detaljorientert og fortsatt fotografering, for eksempel landskap og, og de støyreduserende fordelene med BSI-designen forbedrer klarheten og fargenøyaktigheten når du arbeider i svakt lys med høyere ISO. Sensorens fysiske design inkluderer også et oppdatert ultratynt dobbeltlagsfilterglass, som absorberer UV- og IR-bølgelengder for større klarhet og mer nøyaktig reproduksjon fra M-objektivene.

Wi-fi og bluetooth

USB-C-inngang kan brukes sammen med den medfølgende FOTOS-kabelen, som tillater direkte tilkobling til en Apple iPhone via Leica FOTOS-appen for enkel filadministrasjon og deling. Wi-Fi og Bluetooth kan også brukes til å koble kameraet trådløst til en iOS-enhet ved hjelp av FOTOS-appen. Geotagging i appen er mulig sammen med muligheten til å velge favoritter og bruke de på bildene via mobilenheten din.

Leica M11 – Målesøkerkamera med 60 megapikslers fullformatsensor. Ny trippeloppløsningsteknologi og Mastro III-bildeprosessor

En ny trippeloppløsningsteknologi

Utenom 60 MP-oppløsning og BSI-design er Leica M11 det første kameraet i M-serien som har trippeloppløsningsteknologi. Denne unike funksjonen lar deg velge mellom 60MP, 36MP eller 18MP fargedybde, der hver oppløsning drar nytte av hele sensorområdet og gir rike 14-bits farger. De to modusene med lavere oppløsning bidrar til raskere ytelse, forbedret serieopptak og mindre bildefiler å administrere. Hvis du angir 18 MP-fargedybdemodus, får du opptil 1 EV-trinn bedre dynamisk område, i 15 trinn sammenlignet med 14 trinn i 60 MP-modus.

Maestro III-bildeprosessor

Den nye Maestro III-prosessoren bidrar til raskere behandling samtidig som den bidrar til å oppnå et bredere følsomhetsområde enn i tidligere M-kameraer. Et ISO 64-50000-område er nå tilgjengelig for større detaljer, kvalitet og en mer naturlig fargegjengivelse. Maestro III muliggjør også serieopptak med opptil 4,5 bilder per sekund og muliggjør rask fillagring for en intuitiv opptaksopplevelse.

Optisk søker

Leica bruker en søker med fokusindikator som gir deg tydelig informasjon når fokus er riktig. Kameraet har ingen autofokus, men er avhengig av den høye mekaniske og presise ytelsen til Leica-objektiver når det fokuseres manuelt.

Bakre LCD-skjerm

Den bakre 2,95" LCD-skjermen har en oppdatert design som er lysere for bedre synlighet når du tar bilder i solfylte forhold. Et revidert menyoppsett som ligner mer på Q- og SL-systemene og gir en mer intuitiv navigasjon og raskere endring av innstillinger direkte fra den første menysiden.

Leveres med:

 • Leica M11
 • Batteri BP-SCL7
 • Kamerarem
 • USB-C-kabel
 • Leica FOTOS-kabel
 • Batterilader BC-SCL7
 • Hurtigveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.