Leica Sofort 2 Black
Leica Sofort 2 Black
Leica Sofort 2 Black
Leica Sofort 2 Black
Artikkelnummer: 1100308

Leica Sofort 2 Black

Digitalt instantkamera med innebygd fotoskriver

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Kombinerer estetikk med funksjonalitet
 • Innebygd fotoskriver
 • Mange kreative filtre og effekter

Velg variant

4 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Leica Sofort 2 har en ren og minimalistisk design som sømløst kombinerer estetikk og funksjonalitet. Med sin slanke og lette konstruksjon er dette kameraet ideelt for å ta øyeblikksminner på farten. De intuitive kontrollene utfyller den enkle designen, slik at brukerne enkelt kan fokusere på å ta bilder av de beste minnene i livet.

Fordeler

 • Kombinerer estetikk med funksjonalitet
 • Innebygd fotoskriver
 • Kan fjernstyres fra en mobiltelefon via Leica Foto-appen
 • Mange kreative filtre og andre effekter
 • 3" berøringsskjerm med 460 000 piksler
 • Bilder kan lagres digitalt på MicroSD-kort eller i internminnet

Koblet til Leica FOTOS-appen

Den sømløse tilkoblingen til Leica FOTOS-appen er perfekt for å integrere øyeblikksfotografering med en digital livsstil. Ved å parre SOFORT 2 med appen via Bluetooth kan du umiddelbart overføre bilder fra kameraet til smarttelefonen, og du kan til og med fjernstyre kameraet. Det er også mulig å overføre og skrive ut bilder fra smarttelefonen og andre Leica-kameraer som er lagret i Leica Gallery i appen. Denne dynamiske forbindelsen mellom kameraet og FOTOS-appen bygger bro mellom livefotografering og den digitale verden, og gjør Leica SOFORT 2 til en allsidig følgesvenn for dagens fotografer.

Mange kreative effekter

Leica SOFORT 2 byr på et vell av kreative muligheter med sine 10 filmstiler og 10 objektivstiler. Med filmstilene kan du velge det perfekte filteret som passer til humøret ditt, og tilføre bildene dine et snev av nostalgi, livlighet eller eleganse. I tillegg kommer objektivstilene, som gir deg mulighet til å eksperimentere med ulike effekter, for eksempel fiskeøye, makro og dobbelteksponering. Med disse alternativene kan du enkelt og morsomt skape fantasifulle øyeblikksbilder.

Velg selv hvilke bilder du vil fremkalle

En av de mest fremtredende egenskapene til Leica SOFORT 2 er muligheten for selektiv utskrift. Med denne funksjonen kan du være mer kresen i valg av utskrifter, slik at bare de beste bildene realiseres i fysisk form. På denne måten kan du finjustere hva du vil skrive ut og unngå å kaste bort film.

Leveres med

 • Leica Sofort 2
 • Stropp
 • Objektivdeksel
 • USB-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen