Leica Summarit-M 50mm f/2.5 svart
Leica Summarit-M 50mm f/2.5 svart
Leica Summarit-M 50mm f/2.5 svart

Leica Summarit-M 50mm f/2.5 svart

Summarit-M 50mm f/2.5 svart

316023
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
19 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Leica Summarit-M F2.5/50mm Svart Bilder tatt med Leica objektiver kjennetegnes ved sin tekniske bildekvalitet (sann fargegjengivelse, kontrast og oppløsning), strukturrikdom og naturlige uttrykk. Leica fotografene regnes for å være verdens mest krevende og kresne fotografer. For å tilfredsstille forventningene anstrenger Leica seg til det ytterste for møte kravene. De velger bare de beste materialene og kun de nyeste produksjonsprosessene benyttes. Kravene er hjørne til hjørne definisjon ogbriljans over hele det synlige bildet, maksimum bildegjengivelse på full blender åpning og overlegne motlys egenskaper - det er dette fotografene liker med Leica objektivene. Summarit-M største blender er f2,5 og fokuseringen på den klassiske og gjennomprøvde sfæriske objektivkonstruksjonen gir meget kompakte objektiver med høy yteevne i den forventede Leica kvaliteten. - alle objektivene er konstruert og produsert i Tyskland. ?Made in Germany?. - den høyeste optiske og mekaniske kvalitet med det klassiske Leica utseende og følelsen. - overlegent pris/ytelse forhold. - alle de fire nye objektivene er meget kompakte. - alle leveres med metall objektivdeksel, bajonettdeksel og stoffpose. - metall motlysblender leveres som ekstra tilbehør.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.