Leica Summarit-S 70mm f/2.5 ASPH

Leica Summarit-S 70mm f/2.5 ASPH

Summarit-S 70mm f/2.5 ASPH

1003402
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
44 500 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Et klassisk normalobjektiv som takket være et flytende element gir høy og rik kontrast helt inn til nærgrensen på 0,5m. Med de spesielle glassortene garanterer objektivet en superb skarphet over hele bildefeltet helt ut til kantene. Leica Summarit-S F2,5/70mm ASPH Inkl. motlysblender Filterfatning 82mm Oppgaven til Leica ingeniørene er å gi fotografene et kompromissløst objektiv som gir den absolutt høyeste bildekvaliteten på alle avstander og blenderåpninger. Et innebygdt filter beskytter objektivet mot fukt slik at det trygt kan brukes ute under vanskelige værforhold. Mål: ca 8.99 x 9.30 cm (Diameter x lengde) Vekt: 740g
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.