Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

Leica Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

1003409
57 900 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica Summarit-S 70/2,5 ASPH
70mm er den ideelle standard brennvidden for nesten alle fotografiske behov. Dets ekstreme hastighet og bildeprestasjon på samtlige blendere, samt integreringen av et asfærisk element er uvanlig for denne brennvidden. Dette eliminerer nesten helt aberrasjon. De åtte elementene i dets optiske system er ordnet i seks grupper. To sementerte elementer konstruert av glass med høy partiell spredning minimerer kromatisk aberrasjon. Glass med høy brytningsindeks og en asfærisk linse forhindrer monokromatiske aberrasjoner. Finnes også i en variant uten sentrallukker (CS).

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.