Summicron-M 28mm f/2 ASPH New

Leica Summicron-M 28mm f/2 ASPH New

1025221
49 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Summicron-M 28mm f/2 ASPH

Fast vidvinkelobjektiv på 28 mm fra Leica, for de med høye krav til skarphet som søker et smidig, lett objektiv optimalisert for reportasjeturer.

Leica Summicron-M 28mm f/2 ASPH er et kraftig objektiv designet for daglig bruk på farten som krever høy bildekvalitet og brukervennlighet. Det slanke designet gjør det dessuten tidløst, og et velkomment tillegg til objektivoppsett. Optikken er optimalisert for å minimere sfærisk aberrasjon, linsebluss og skygger - for rene, skarpe bilder over hele fokusavstanden.

Designet er solid, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dette objektivet har en god vidvinkel, god fokuseringsavstand og høy lysstyrke - optimalt for skiftende reportasjereiser og feltarbeid.

Leveres med:

  • Bakre objektivdeksel
  • Fremre objektivdeksel
  • Beskyttelsesring
  • Manual

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.