Summicron-M 28mm f/2 ASPH New

Leica Summicron-M 28mm f/2 ASPH New

1025221
49 900 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Summicron-M 28mm f/2 ASPH

Fast vidvinkelobjektiv på 28 mm fra Leica, for de med høye krav til skarphet som søker et smidig, lett objektiv optimalisert for reportasjeturer.

Leica Summicron-M 28mm f/2 ASPH er et kraftig objektiv designet for daglig bruk på farten som krever høy bildekvalitet og brukervennlighet. Det slanke designet gjør det dessuten tidløst, og et velkomment tillegg til objektivoppsett. Optikken er optimalisert for å minimere sfærisk aberrasjon, linsebluss og skygger - for rene, skarpe bilder over hele fokusavstanden.

Designet er solid, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dette objektivet har en god vidvinkel, god fokuseringsavstand og høy lysstyrke - optimalt for skiftende reportasjereiser og feltarbeid.

Leveres med:

  • Bakre objektivdeksel
  • Fremre objektivdeksel
  • Beskyttelsesring
  • Manual
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.