Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH Black
Artikkelnummer: 1100302

Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH Black

Fastobjektiv med imponerende bildeytelse og unik bokeh

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lyssterk f/2-blender
  • Minste fokusavstand: 70 cm
  • Kompakt design

Velg variant

42 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette enestående, klassiske Summicron-objektivet byr på eksepsjonell bildeytelse og unik bokeh. Til tross for sin høye lysstyrke og imponerende bildekvalitet er dimensjonene forbløffende kompakte. Med dette objektivet blir ethvert Leica M-kamera et ekstremt kompakt fotografisk verktøy.

Fordeler

  • Lyssterk blender på f/2
  • Minste fokuseringsavstand: 70 cm
  • 11 blenderlameller
  • Høy kontrast og perfekt oppløsning over hele blenderområdet
  • Kompakt design

Skarpe bilder med høy kontrast

Den ellevebladede blenderen på SUMMICRON-M 35 mm f/2 ASPH skaper en sirkulær åpning. Dette gir uskarpe områder et jevnt og harmonisk utseende. Dette objektivet gir knivskarpe bilder med høy kontrast og nesten ingen forvrengning - på alle blenderåpninger og avstander - selv vidåpen.

Multifunksjonelt allroundobjektiv

Dette allsidige allroundobjektivet gir enestående bildekvalitet, høy kontrast og perfekt oppløsning ved alle blendere, selv på største blenderåpning. Blender man ned 2 trinn til f/4, oppnår objektivet sin maksimale oppløsning og uovertruffen kontrast.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.