Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH New svart
Artikkelnummer: 1025224

Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH New svart

Summicron-M 35mm f/2 ASPH New svart

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
36 500 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Summicron-M 35mm f/2 ASPH

Fast vidvinkelobjektiv på 35 mm fra Leica, for de med høye krav til skarphet som søker et smidig, lett objektiv optimalisert for reportasjeturer.

Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH er en kraftig linse deginet for daglig bruk på farten som krever høy bildekvalitet og brukervennlighet. Det slanke designet gjør det både tidløst og et velkomment tillegg til objektivoppsettet. Optikken er optimalisert for å minimere sfærisk aberrasjon, linsebluss og skygger - for rene, skarpe bilder i hele fokusomfanget. 

Designet er solid, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dette objektivet har en god vidvinkel, god fokuseringsavstand og høy lysstyrke - optimalisert for skiftende reportasjereiser og feltarbeid.

Leveres med:

  • Bakre objektivdeksel
  • Fremre objektivdeksel
  • Beskyttelsesring
  • Manual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.