Summicron-M 35mm f/2 ASPH New svart

Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH New svart

1025224
36 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Summicron-M 35mm f/2 ASPH

Fast vidvinkelobjektiv på 35 mm fra Leica, for de med høye krav til skarphet som søker et smidig, lett objektiv optimalisert for reportasjeturer.

Leica Summicron-M 35mm f/2 ASPH er en kraftig linse deginet for daglig bruk på farten som krever høy bildekvalitet og brukervennlighet. Det slanke designet gjør det både tidløst og et velkomment tillegg til objektivoppsettet. Optikken er optimalisert for å minimere sfærisk aberrasjon, linsebluss og skygger - for rene, skarpe bilder i hele fokusomfanget. 

Designet er solid, helt i metall, for å gi maksimal holdbarhet. Dette objektivet har en god vidvinkel, god fokuseringsavstand og høy lysstyrke - optimalisert for skiftende reportasjereiser og feltarbeid.

Leveres med:

  • Bakre objektivdeksel
  • Fremre objektivdeksel
  • Beskyttelsesring
  • Manual

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.