Leica Summicron-SL 35mm f/2 ASPH Black
Artikkelnummer: 1100306

Leica Summicron-SL 35mm f/2 ASPH Black

Lyssterkt vidvinkelobjektiv med autofokus og værforsegling

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lyssterk f/2 blender
  • Minste fokusavstand: 24 cm
  • Rask og nøyaktig autofokus
29 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Leica Summicron SL 35 f/2 ASPH er SL-versjonen av et av Leicas mest klassiske objektiver. Det er med et Leica Summicron 35 mm-objektiv at mange av verdens største fotografer har tatt sine klassiske bilder. Dette SL-objektivet har imidlertid fått en helt ny design som er tilpasset SL-kameraets sensor, og den generelle fargegjengivelsen gir bildene den karakteristiske "Leica-følelsen".

Fordeler

  • Lyssterk blenderåpning på f/2
  • Minste fokuseringsavstand: 24 cm
  • Rask og nøyaktig autofokus
  • Tre asfæriske elementer som reduserer kromatisk og sfærisk aberrasjon for økt skarphet og klarhet i bildet
  • Kompakt og lett design
  • Værbestandig konstruksjon

Perfekt til gatefotografering, arkitektur og landskapsbilder

Dette objektivet er det perfekte valget for reportasje, gatefotografering, arkitektur og landskap. Mange fotografer bruker også et "Summicron 35" til portrettfotografering når de ønsker å fange opp mer av miljøet rundt motivet. Summicron SL 35 f/2 ASPH er beskyttet mot lett regn, noe som også gjør objektivet beskyttet mot støv og smuss.

Rask og nøyaktig autofokus

Den faste brennvidden åpner for et bredt spekter av bruksområder: fra landskaps- og gatefotografering til fotojournalistikk og nærbilder på opptil 24 cm. Den sømløse autofokusen til SL-objektivet sikrer rask og jevn fokusering - samtidig som den er ekstremt stillegående. Dette gjør SL-objektivet ideelt for krevende videografisk arbeid med den berømte Summicron-looken. Det er også svært lett, med en vekt på bare 370 gram. Det er nesten halvparten så tungt som det høytytende APO-Summicron-SL-objektivet med apokromatiske linser.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.