Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

Leica Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

1019986

Summilux M 1:1,4/28 mm ASPH er den mest lyssterke 28mm fra Leica. Hvis du trenger lysstyrke og dybdeskarphetskontroll er dette objektivet.

83 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Summilux M 1:1,4/28 mm ASPH er den mest lyssterke 28mm fra Leica. Hvis du trenger lysstyrke og dybdeskarphetskontroll er dette objektivet for deg.

  • Den mest lyssterke 28mm fra Leica noen sinne
  • Aller ypperste bildekvalitet
  • Glimrende til gatefoto og mye annet.

Leica Summilux M 1:1,4/28 mm ASPH
Dette Leica-objektivet har en største blender på f/1.4 og en brennvidde på 28mm. Du får bilder av virkelig høy kvalitet, takket være den utrolige skarpheten og den korte dybdeskarpheten. Dette gjør at objektivet passer ekstra bra for reportasje, arkitektur og landskap.

Objektivet består av 10 linser i sju grupper, inklusive ett asfærisk element og et "floating" element som gir høy bildekvalitet. Nærgrensen er 0,7m

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.