Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

Leica Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

1019986

Summilux M 1:1,4/28 mm ASPH er den mest lyssterke 28mm fra Leica. Hvis du trenger lysstyrke og dybdeskarphetskontroll er dette objektivet.

73 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Summilux M 1:1,4/28 mm ASPH er den mest lyssterke 28mm fra Leica. Hvis du trenger lysstyrke og dybdeskarphetskontroll er dette objektivet for deg.

  • Den mest lyssterke 28mm fra Leica noen sinne
  • Aller ypperste bildekvalitet
  • Glimrende til gatefoto og mye annet.

Leica Summilux M 1:1,4/28 mm ASPH
Dette Leica-objektivet har en største blender på f/1.4 og en brennvidde på 28mm. Du får bilder av virkelig høy kvalitet, takket være den utrolige skarpheten og den korte dybdeskarpheten. Dette gjør at objektivet passer ekstra bra for reportasje, arkitektur og landskap.

Objektivet består av 10 linser i sju grupper, inklusive ett asfærisk element og et "floating" element som gir høy bildekvalitet. Nærgrensen er 0,7m

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.