Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH

Leica Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH

316033
59 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Summilux-M 35/1,4 ASPH
En allsidig og populær normaloptikk som er mange Leica M-fotografers selvsagte førstevalg når en skal velge optikk.

Mer kompakt , høyere prestasjon
Til sammenligning med sin forgjenger har Leica Summilux - M 35mm f/1.4 ASPH nå et flytende element, linsene bak blenderbladet er konstruert som en flytende gruppe som endrer sin posisjon i forhold til den fremre linsegruppen under fokusering for å sørke for at objektivet oppnår en enestående bildeprestasjon ved kortere fokusavstand.

Det optiske designet av Leica Summilux - M 35mm f/1.4 ASPH er også optimert for bruk på de digitale Leica M-modellene, men gir også utmerkede resultater på analoge M-modeller.

Vil du lese mer informasjon om optikken og se MTF-kurver så finner du dem i Leicas
produktbrosjyre for optikken

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.