Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH

Leica Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH

316033
59 700 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH
Pusseklut microfiber
Optisk Pussepapir / Linsepapir
59 918 NOK

Summilux-M 35/1,4 ASPH
En allsidig og populær normaloptikk som er mange Leica M-fotografers selvsagte førstevalg når en skal velge optikk.

Mer kompakt , høyere prestasjon
Til sammenligning med sin forgjenger har Leica Summilux - M 35mm f/1.4 ASPH nå et flytende element, linsene bak blenderbladet er konstruert som en flytende gruppe som endrer sin posisjon i forhold til den fremre linsegruppen under fokusering for å sørke for at objektivet oppnår en enestående bildeprestasjon ved kortere fokusavstand.

Det optiske designet av Leica Summilux - M 35mm f/1.4 ASPH er også optimert for bruk på de digitale Leica M-modellene, men gir også utmerkede resultater på analoge M-modeller.

Vil du lese mer informasjon om optikken og se MTF-kurver så finner du dem i Leicas
produktbrosjyre for optikken

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.