Summilux-M 35mm f/1,4 ASPH sølv

Leica Summilux-M 35mm f/1,4 ASPH sølv

1021565
62 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Summilux-M 35/1,4 ASPH
En allsidig og populær normaltoptikk som er mange Leica M fotografers selvsagte førstevalg når man skal velge seg ett objektiv.

Mer kompakt , høyere prestasjon
I sammenligning med sin forgjenger har Leica Summilux - M 35 mm f/1.4 ASPH nå et flytende element, linsene bak blenderlamellene er konstruert som en flytende gruppe som endrer sin posisjon i forhol til den fremre linsegruppen under fokusering for å sørge for at objektivet oppnår enestående bilderesultat ved kortere fokus avstand.

Den optiske designen av Leica Summilux - M 35 mm f/1.4 ASPH har også blitt optimalisert for bruk på de digitale Leica M-modellene men gir også utmerkte resultat på analoge M-modeller.

Vil du lese mer informasjon om optikken og se MTF-kurver så finner du dem i Leicas
produktbrosjyre for optikken.

Glem ikke!
Kjøp med et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektives frontelement.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.