Leica Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH sølv
Leica Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH sølv
Leica Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH sølv

Leica Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH sølv

Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH sølv

316016
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
49 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Leica Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH Sølv
Selv med full blenderåpning og på nærgrensen leverer dette nye objektivet bilder med høy kontrast og klart definerte strukturer. Dette er ble mulig ved, for første gang, å benytte et flytenede element i Leica M-systemet. Dette gjør objektivet spesielt godt egnet til fotografering i kun eksisterende lys. Tilsvarende brennvidde på M8 er 66,5mm.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.