Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH svart

Leica Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH svart

316017
46 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH svart
Pusseklut microfiber
Optisk Pussepapir / Linsepapir
46 513 NOK

Leica Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH Sølv
Selv med full blenderåpning og på nærgrensen leverer dette nye objektivet bilder med høy kontrast og klart definerte strukturer. Dette er ble mulig ved, for første gang, å benytte et flytenede element i Leica M-systemet. Dette gjør objektivet spesielt godt egnet til fotografering i kun eksisterende lys. Tilsvarende brennvidde på M8 er 66,5mm.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.