Summilux-SL 50mm f/1,4 ASPH

Leica Summilux-SL 50mm f/1,4 ASPH

1022662
59 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica Summilux-SL 50/1,4 ASPH
Lyssterkt normalobjektiv laget for å gi maksimal optisk ytelse og eksepsjonell skarphet. Objektivet har, takket være en nyutviklet, lineær stegmotor, en veldig rask, nesten lydløs og presis fokusering. Dette gjør også at objektivets totale lengde ikke endres ved fokusering.  

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.