Super-Elmar-M 21mm f/3.4 ASPH til Leica M

Leica Super-Elmar-M 21mm f/3.4 ASPH til Leica M

318081
33 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica Super-Elmar-M 21mm / f.3,4 ASPH Dette er et vidvinkelobjektiv med meget høy bildekvalitet som utvider utvalget med kompakte og prisgunstige M-objektiver. For å møte kravene til digital fotografering, setter Leica Super-Elmar-M 21mm /f.3,4 ASPH standard for optisk kvalitet. Det utmerker seg med den beste optiske gjengivelse for briljant fotografering. Den ekstreme kompaktheten understreker fordelene med Leica M-systemet. Objektivet gir en brennvidde som tilsvarer 28mm på Leica M8- og M8.2-modellene. Leica Super-Elmar-M 21mm /f.3,4 ASPH blir derfor et praktisk standard vidvinkelobjektiv for Leica M8-kameraene. Historisk er Leica Super-Elmar-M 21mm /f.3,4 ASPH et objektiv som følger opp legendariske Super-Angulon 21mm /f3,4. Det ble produsert fra 1963 til 1980 og er fremdeles et populært objektiv. Super-Angulon 21mm /f3,4. utmerket seg med sin kompakthet og ypperlige bildekvalitet. Programvareoppdateringer: Det blir lagt ut programvareoppdateringer for Leica M8, Leica M8.2 og Leica M9 som sikrer optimal bruk av Leica Super-Elmar-M 21mm /f.3,4 ASPH. Et overblikk Vidvinkelobjektiv for arkitektur-, gate- og landskapsfotografering. Ypperlig bildekvalitet på full blenderåpning. Forvrengning, vignettering og fargeavvik er redusert til et minimum. Med sin kompakte størrelse er det et meget anvendelig vidvinkelobjektiv for fotografer som reiser mye. Solblender i metall følger med som standard. Antirefleksbehandlingen gjør at skarpe bilder kan tas selv under ekstreme motlysforhold. f/3,4 i kombinasjon med kort brennvidde gir skarpe bilder selv i svake lysforhold. Made in Germany.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.