Vario-Elmar-S 30-90mm f/3.5-5.6 ASPH

Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/3.5-5.6 ASPH

1003366
110 200 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Det første zoomobjektivet til Leica S-systemet - eksepsjonell bildekvalitet og liten vekt Kompakt og lett zoomobjektiv for mellomformat 30-90mm tilsvarer brennvidden 24-72mm på 35mm-formatet Blenderskala fra f/3.5-32 Leica Vario-Elmar-S 30-90mm tilsvarer brennvidden 24-72mm på 35mm-formatet, noe som gir muligheten til å fotografere med en normalzoom på mellomformat. Dette betyr at du fritt kan velge brennvidde uten å skifte objektiv samtidig som du bevarer den fantastiske mellomformat-kvaliteten Til tross for den avanserte mekaniske og optiske konstruksjonen, er Leica Vario-Elmar-S 30-90mm imponerende kompakt og lett. Objektivet er satt sammen av 14 linseelementer i fire grupper. Tre fluorittelementer og tre asfæriske overflater garanterer maksimal bildekvalitet gjennom hele zoomområdet. Filterdiameter 95mm Vekt: 1275 g Mål: ca 101 x 113.5 mm Medfølger: 95mm Front Lens Cap for S-Series Lenses, 16020 S-Rear Lens Cap, Reversible Lens Hood for Select Leica S-system Lenses, Lens Pouch
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.