LensCoat Objektivbeskyttelese svart til Nikon 400 VR
Artikkelnummer: 1022247

LensCoat Objektivbeskyttelese svart til Nikon 400 VR

Objektivbeskyttelese svart til Nikon 400 VR

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ikke skrem bort motivet
Å bevege seg med et stort, hvitt objektiv i et følsomt naturområde er som flakse med armene - en sikker måte å skremme motivet på, og dermed ødelegge det som kunne blitt et bilde for livet. LensCoat objektivbeskyttelse maskerer objektivet og gir deg bedre sjanse til å lykkes med bildene.

Solid og beskyttende
LensCoat objektivbeskyttelse er laget av 100% tett neopren og gir beskyttelse mot støt, riper og andre merker. LensCoat objektivbeskyttelse gir også en barriere mot vann og beskytter hendene dine mot kulde. De er lette å sette på eller ta av og etterlater ingen spor. LensCoat er regnsikkert og tilbyr god beskyttelse under vanskelige forhold.

Full tilgang til objektivets kontroller
Andre egenskaper er et klart, fleksibelt UV-PVC-vindu over kontrollknappene og avstandsskalaen. LensCoat er også utstyrt med hull til øvrige funksjoner på objektivet, slik som låsemekanismen mot kamerahuset.

LensCoat objektivbeskyttelse gir god beskyttelse for dine dyrebare objektiver og bevarer verdien om du en dag bestemmer deg for å selge eller bytte ut.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.