Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Objektivbeskyttelse Forest Green Nikon

LensCoat Objektivbeskyttelse Forest Green Nikon

1021112
1 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Denne objektivbeskyttelsen fra LensCoat beskytter ditt objektiv mot riper og støt samtidig som den kamuflerer ditt objektivet for å ikke bli sett eller forstyrre naturlivet. Det sørger også for at objektivet blir bedre og varmere å håndtere når det er kaldt ute.

 Det er et transparent "vindu" over autofokus- og bildstabiliseringskontrollene samt avstandsskalen.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.