Lenspen CCD Sensorklear Vinklet Hode

Lenspen Lenspen CCD Sensorklear Vinklet Hode

310781
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
CCD SENSOR KLEAR Trygg og effektiv rengjøring av CCD og CMOS-sensorer! SensorKlear II kombinerer den unike LensPen rengjøringsspissen med et leddet hode. Brukes i kombinasjon med LensPen SensorKlear Loupe vnr 110088 for rask og effektiv sensorrengjøring med bra resultat hver gang! * Passer utmerket til DSLR-kameraer * Enkel å bruke * Spar penger ved å rengjøre sensoren hjemme
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.