Pusseklut Photo Microklear Cloth

Lenspen Pusseklut Photo Microklear Cloth

1040169
  • Rengjør effektivt følsomme og blanke overflater
  • Absorberer smuss og fett
  • Kan vaskes og gjenbrukes
99 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Pusseklut Photo Microklear Cloth
Antistatiske hansker (one size)
Rengjøringspenn Original White
367 NOK

Bruk en mikrofiberklut for å rengjøre utstyret ditt som har blanke og følsomme overflater, som f.eks. filter, objektiv, kameraer, mobiltelefoner og bildeskjermer. Pussekluten absorberer smuss og fett uten at du trenger å tilsette noen kjemikalier.

Fordeler

  • Rengjør effektivt følsomme og blanke overflater
  • Absorberer smuss og fett
  • Brukes uten kjemikaler
  • Kan vaskes og gjenvinnes

Blant det viktigste tilbehøret

Dette er et av de viktigste fototilbehørene du skal ha med deg, både hjemme og på location, smuss og flekker kan nemlig ødelegge en hel fotojobb. En fordel med Lenspen Photo Microklear pusseklut er at du etter bruk kan vaske den for at den skal bli ny og ren til neste rengjøring. Ha alltid med en pusseklut eller to i kameravesken, bilen og i jakkelommen, for den kommer du til å trenge.

Leveres med

  • Lenspen Photo Microklear pusseklut

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.