Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Pusseklut Photo Microklear Cloth

Lenspen Pusseklut Photo Microklear Cloth

1040169
  • Rengjør effektivt følsomme og blanke overflater
  • Absorberer smuss og fett
  • Kan vaskes og gjenbrukes
79 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lenspen Photo Microklear pusseklut

Bruk en mikrofiberklut for å rengjøre utstyret ditt som har blanke og følsomme overflater, som f.eks. filter, objektiv, kameraer, mobiltelefoner og bildeskjermer. Pussekluten absorberer smuss og fett uten at du trenger å tilsette noen kjemikalier.

Fordeler

  • Rengjør effektivt følsomme og blanke overflater
  • Absorberer smuss og fett
  • Brukes uten kjemikaler
  • Kan vaskes og gjenvinnes

Blant det viktigste tilbehøret

Dette er et av de viktigste fototilbehørene du skal ha med deg, både hjemme og på location, smuss og flekker kan nemlig ødelegge en hel fotojobb. En fordel med Lenspen Photo Microklear pusseklut er at du etter bruk kan vaske den for at den skal bli ny og ren til neste rengjøring. Ha alltid med en pusseklut eller to i kameravesken, bilen og i jakkelommen, for den kommer du til å trenge.

Leveres med

  • Lenspen Photo Microklear pusseklut

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.