Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rengjøringskit Cleaning Kit White

Lenspen Rengjøringskit Cleaning Kit White

1040172
349 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lenspen rengjøringskit Cleaning Kit White

Rengjøringskit fra Lenspen som inneholder LensPen, Hurrican Blower og Microklear Cloth. Rengjør utstyret ditt, og holdt det fresht og i god stand. Perfekt til å ha med i vesken for fotografering, eller hjemme for rengjøring i ro og mak. For å få den ultimate kombinasjonen legger du til en Lenspen Photo Microklear pusseklut for dine optiske glass, objektiv eller kikkerter.

Fordeler

  • Lenspen-produkter i et ferdig kit
  • Børst, blås og puss rent utstyret ditt

Kitet inneholder

Lenspen rengjøringspenn Original White

Lenspen rengjøringspenn som er perfekt for objektiver, linser, tubekikkerter, okular, teleskop eller andre optiske produkter. Den ene enden har et linserengjøringselement som er designet for og aldri tørke ut, og den andre enden har en praktisk innfellbar børste.

Lenspen Blåsebelg Hurricane Blower

Lenspen blåsebelg for rengjøring og støvfjerning på filter, linser, systemkameraspeil og sensorer

Microklear cloth

En grovere klut for ekstern rengjøring av kamerahuset, skallet og andre overflater, ikke egnet for optiske linser.

Leveres med

  • Lenspen rengjøringspenn Original White
  • Lenspen blåsebelg Hurricane Blower
  • Microklear cloth

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.