Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kabeltrommel 1 x HD-SDI, 61m

Lentequip Kabeltrommel 1 x HD-SDI, 61m

321180
6 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kabeltrommel 1 x HD-SDI, 61m
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
6 943 NOK

Lentequip kabeltrommel med høykvalitativ 1x HD-SDI Canare videokabel, 61 meter lang.

Trommel av ekstremt slagtålelig glassfiberarmert PVC. Kabelen veves på trommelen uten at du trenger å styre den eller at den spretter av, da trommelen er lukket. Kabelen er høyeste kvalitet av merket Canare, som beholder sin fleksibilitet også i minusgrader (-20°C). Spesielt designet for HS SDI (og fungerer med alle typer signaler derunder). Canares state-of-the-art, suverent store og grepvennlig BNC-kontakt som sikrer korrekt 75 ohm-tilkobling. Inkl. 2 m kabel fra trommel til kilde.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.