HD-SDI-kabel på trommel, 61m

Lentequip Kabeltrommel 1 x HD-SDI, 61m

321180
  • HD-SDI Canare videokabel
  • Trommel laget av ekstremt slagfast glassfiberforsterket PVC
  • Kabelen sveives på trommelen uten å måtte kontrollere den eller at den hopper av
6 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kabeltrommel 1 x HD-SDI, 61m
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
6 924 NOK

Lentequip kabeltrommel med høykvalitativ 1x HD-SDI Canare videokabel, 61 meter lang.

Trommel av ekstremt slagtålelig glassfiberarmert PVC. Kabelen veves på trommelen uten at du trenger å styre den eller at den spretter av, da trommelen er lukket. Kabelen er høyeste kvalitet av merket Canare, som beholder sin fleksibilitet også i minusgrader (-20°C). Spesielt designet for HS SDI (og fungerer med alle typer signaler derunder). Canares state-of-the-art, suverent store og grepvennlig BNC-kontakt som sikrer korrekt 75 ohm-tilkobling. Inkl. 2 m kabel fra trommel til kilde.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.