Beanbag

Lite Beanbag

1015737
319 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Praktisk bønnepose for lange objektiver
Liten beanbag kan du kan bruke som en stabil støtte ved fotografering fra for eksempel en bil. Ved å plassere bønneposen i vinduskarmen får du et mobilt sjul. Den er også glimrende til å bruke med kikkerter for få få ekstra støtte.  

Bønneposen kan benyttes som ekstra vekt til stativer eller som en pratisk veske til lengre objektiver.

Bønneposen leveres tom, men du kan selv fylle den med cirkca 3kg erter, mais eller linser. Salt eller sand bør ikke benyttes.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.