LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium
LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium
LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium
Artikkelnummer: 1052393

LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium

DisplayPort-kabel med støtte for 4K og 3D, 2 meter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Maksimal oppløsning: 4K x 2K
  • Aluminiumshus på kontaktene
  • DP-hann til DP-hann

Velg variant

139 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Koble en skjerm til en datamaskin med opptil 4K-oppløsning med denne førsteklasses DisplayPort-kabelen fra LogiLink. Kabelen har to hannkontakter med aluminiumshus som gjør dem holdbare og holdbare. DisplayPort Cable Premium støtter oppløsning på opptil 4K x 2K og er kompatibel med Displayport 1.2. 3D-støtte, raskere oppdateringsfrekvenser og dypere farger.

4K x 2K er en skjermoppløsning for neste generasjons HDTV. Skjermformatet er 3840 x 2160 piksler, noe som gir en total oppløsning på 8,3 megapiksler. Dette er en firedobling av oppløsningen sammenlignet med dagens 1080 HD-skjermer, som kun tilbyr en total oppløsning på 2,1 megapiksler. 4K x 2K er også et digitalt filmformat.

Hva bruker du en DisplayPort-kabel til?

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.