Lowepro Kameraryggsekk Flipside Trek 250
Lowepro Kameraryggsekk Flipside Trek 250
Lowepro Kameraryggsekk Flipside Trek 250
Lowepro Kameraryggsekk Flipside Trek 250
Lowepro Kameraryggsekk Flipside Trek 250
Artikkelnummer: 1029180

Lowepro Kameraryggsekk Flipside Trek 250

Kameraryggsekk Flipside Trek 250

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Egnet for speilløse systemkameraer / mindre DSLRer, ett 8" nettbrett og egne personlige eiendeler
  • "Flipside"-åpning som åpnes mot ryggen, noe som både holder skitt borte fra bæresystemet og holder uvedkommende vekk fra åpningen
  • Vatterte mashpaneler i ryggen for behagelig bærekomfort gjennom lenger dager
1 288 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kameraryggsekk med plass til ekstra ting, og som tåler å bæres hele dagen

Flipside Trek er utviklet for fotografer som trenger å ha med seg mer enn bare kamerautstyr. Med lomme for tilbehør og Active Zone-bæresystem henger Flipside Trek med hele dagen, både i sol og regn.

Fordeler:

  • Flipside
  • ActivZone
  • Lomme for ekstrautstyr
  • All Weather-beskyttelse

Flipside Trek 250

Flipside Trek 250 er designet for speilløse systemkameraer og mindre speilreflekskameraet og et 8" nettbrett. Midjebeltet er tynnere, og brukes primært for flipside-funksjon.

Flipside

Åpningen til kamerarommet på baksiden gir mange fordeler. Hvis du setter sekken på bakken for å ta ut kameraet får du ikke jord, snø eller skitt på bæredelen. Med hoftebeltet kan du få ut kameraet uten å måtte ta av deg ryggsekken, noe som er superpraktisk hvis du er på ski- eller sykkeltur, eller dersom det er veldig skittent på bakken. I tillegg er det vanskeligere for uvedkommende å åpne kamerarommet når ryggsekken sitter på ryggen.

ActivZone

Støttesystemet er en av de viktigste komponentene i en ryggsekk, spesielt dersom den skal bæres lenge. Med polstrede mesh-paneler på baksiden og på hoftebeltet (Flipside Trek 350 & 450) avlastes vekten behagelig, samtidig som du får ventilasjon mot ryggen.

Tilbehørslomme

Noen ganger trenger man mer enn bare kamerautstyr for å få tatt drømmebildet. Flipside Trek er utstyrt med to ekstra lommer for utstyr: ett større rom i toppen hvor det er plass for  f.eks. matboks og regnjakke, og ett på forsiden med plass til nettbrett eller mindre tilbehør, samt to nettinglommer på siden for vannflaske/termos.

Lowepro AW

AW betyr All Weather, og innebærer at sekken er utstyrt med et allværsbeskyttelsestrekk som kan dras over ryggsekken ved behov. I Flipside Trek ligger dette i en egen lomme i toppen av sekken. Allværsbeskyttelsestrekket sitter fast i sekken, noe som gjør det lett å holde styr på.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.