Kameraryggsekk Flipside Trek 450

Lowepro Kameraryggsekk Flipside Trek 450

1029182
  • Egnet for fullformatskamera, ett par ekstra objektiver, ett 10" nettbrett og personlige eiendeler
  • "Flipside"-åpning som åpnes mot ryggen, noe som både holder skitt vekk fra bæresystemet og holder uvedkommende vekk fra åpningen
  • Vattert meshpanel i ryggen og hoftebeltet for behagelig bærekomfort gjennom lange dager
  • Den fastmonterte allværsbeskyttelsen beskytter kamerautstyret ditt mot dårlige værforhold
1 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk Flipside Trek 450
Red Whips 12-pack
Battery Holder 2
2 278 NOK
Kameraryggsekk Flipside Trek 450
Road Warrior Kit
Battery Holder 4
2 808 NOK

Kameraryggsekk med plass til ekstra ting, og som tåler å bæres hele dagen

Flipside Trek er utviklet for fotografer som trenger å ha med seg mer enn bare kamerautstyr. Med lomme for tilbehør og Active Zone-bæresystem henger Flipside Trek med hele dagen, både i sol og regn.

Fordeler:

  • Flipside
  • ActivZone
  • Lomme for ekstrautstyr
  • All Weather-beskyttelse

Flipside Trek 450

Flipside Trek 450 er designet for et speilreflekskamera med batterigrep, et par ekstra objektiver og et 10" nettbrett. Midjebeltet er bredere for å behagelig avlaste den økte tyngden som en større utrustning av utstyr vil medføre.

Flipside

Åpningen til kamerarommet på baksiden gir mange fordeler. Hvis du setter sekken på bakken for å ta ut kameraet får du ikke jord, snø eller skitt på bæredelen. Med hoftebeltet kan du få ut kameraet uten å måtte ta av deg ryggsekken, noe som er superpraktisk hvis du er på ski- eller sykkeltur, eller dersom det er veldig skittent på bakken. I tillegg er det vanskeligere for uvedkommende å åpne kamerarommet når ryggsekken sitter på ryggen.

ActivZone

Støttesystemet er en av de viktigste komponentene i en ryggsekk, spesielt dersom den skal bæres lenge. Med polstrede mesh-paneler på baksiden og på hoftebeltet (Flipside Trek 350 & 450) avlastes vekten behagelig, samtidig som du får ventilasjon mot ryggen.

Tilbehørslomme

Noen ganger trenger man mer enn bare kamerautstyr for å få tatt drømmebildet. Flipside Trek er utstyrt med to ekstra lommer for utstyr: ett større rom i toppen hvor det er plass for  f.eks. matboks og regnjakke, og ett på forsiden med plass til nettbrett eller mindre tilbehør, samt to nettinglommer på siden for vannflaske/termos.

Lowepro AW

AW betyr All Weather, og innebærer at sekken er utstyrt med et allværsbeskyttelsestrekk som kan dras over ryggsekken ved behov. I Flipside Trek ligger dette i en egen lomme i toppen av sekken. Allværsbeskyttelsestrekket sitter fast i sekken, noe som gjør det lett å holde styr på.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.