Kameraveske Adventura SH 140 II

Lowepro Kameraveske Adventura SH 140 II

1018727
  • Gå aldri glipp av ett øyeblikk takket være den raske tilgangen ovenfra
  • Beskytter kameraet ditt mot fukt, smuss og støt, perfekt når du er på reisefot
  • Vesken kan bæres over skulderen eller i håndtaket
420 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kameraveske Adventura SH 140 II
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
718 NOK
Kameraveske Adventura SH 140 II
Fuktposer silica gel 50-pack
Claw Quick Release Shoulder Strap Set
1 088 NOK

Klar for neste eventyr
Med Lowepro Adventura er du klar for neste eventyr. Kameravesken gir deg en pålitelig men funksjonell løsning med moderne utseende som beskytter dit kamerautstyr mot fukt, smuss og støt. Du kan bære veskan på skulderen eller i håndtaket og den er topp matet for at du raskt skal kunne komme til ditt utstyr.

Kapasitet:
Vesken er perfekt for ditt systemkamera med et montert objektiv og et ekstra objektiv eller blits. Dessuten er det plass til minnekort og annet små tillbehør.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.