Kameraveske Adventura TLZ 30 II

Lowepro Kameraveske Adventura TLZ 30 II

1018730
  • Topploaded design som gir deg raskt tilgang til kameraet
  • Beskytter kameraet ditt mot fukt, smuss og støt, perfekt når du er på reisefot
  • Vesken kan bæres over skulderen eller i håndtaket
390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kameraveske Adventura TLZ 30 II
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
768 NOK

Klar for neste eventyr
Med Lowepro Adventura er du klar for neste eventyr, kameravesken gir deg en funksjonell løsningn med moderene utseende som beskytter ditt kamera mot fukt, smuss og støt. Du kan bære vesken på skulderen eller i håndtaket og den er toppmatet for at du raskt skal komme til ditt utstyr.

Kapasitet:
Vesken er perfekt for ditt kompakte systemkamera med kitobjektiv. Dessuten er det plass til minnekort og andre små tilbehør.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.