Kameraveske Adventura TLZ 30 II

Lowepro Kameraveske Adventura TLZ 30 II

1018730
  • Topploaded design som gir deg raskt tilgang til kameraet
  • Beskytter kameraet ditt mot fukt, smuss og støt, perfekt når du er på reisefot
  • Vesken kan bæres over skulderen eller i håndtaket
390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraveske Adventura TLZ 30 II
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
768 NOK
Kameraveske Adventura TLZ 30 II
Fuktposer silica gel 50-pack
Claw Quick Release Shoulder Strap Set
1 058 NOK

Klar for neste eventyr
Med Lowepro Adventura er du klar for neste eventyr, kameravesken gir deg en funksjonell løsningn med moderene utseende som beskytter ditt kamera mot fukt, smuss og støt. Du kan bære vesken på skulderen eller i håndtaket og den er toppmatet for at du raskt skal komme til ditt utstyr.

Kapasitet:
Vesken er perfekt for ditt kompakte systemkamera med kitobjektiv. Dessuten er det plass til minnekort og andre små tilbehør.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.