Midjebälte S&F Light Utility Belt

Lowepro Midjebälte S&F Light Utility Belt

315875
585 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Lowepro S&F Light Utility Belt
Lowepros nye Street&Field-system bygger helt og holdent på at alt tungt utstyr skal bæres på hoftene og ikke på ryggen. Det store antallet deler i systemet gjør at hver fotograf kan skreddersy sitt bæresystem etter akkurat sitt utstyr. Foruten at Street&Field-systemet skåner ryggen øker det også enkeltheten i å jobbe. Du kommer raskt til dine objektiv, blitser etc., uten at du må finne en egnet plass å sette fra deg vesken eller ryggsekken på. Utstyret blir en dek av deg selv.

Lite, smidig belte, perfekt for lettere utstyr. Består av avtagbare segmenter for å kunne tilpasse kapasiteten etter behov, ved å legge til og ta bort. Inkluderer en avtagbar skulderrem og kabel-gjennomføringer.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.