Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Artikkelnummer: 1050364

Jabra Evolve 30 II Stereo MS

Profesjonelt headset med fleksible tilkoblinger

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kobles til via USB- eller 3,5 mm-kontakt
  • Støyreduserende mikrofon
  • Samtalekontroll på kabelen
719 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profesjonelt headset med fleksibel tilkobling

Koble 30 II til PCen via USB eller bruk 3,5 mm-kontakten til å koble til smarttelefonen eller nettbrettet, slik at du kan arbeide eller lytte til musikk fra hvor som helst. Evolve 30 II har samtalekontroll på kabelen med store knapper og LED-indikatorer, noe som gjør det enkelt å administrere samtaler og musikk. Svar på eller avslutt anrop, juster volumet eller bare demp lyden.

Fordeler

  • Kobles til via USB- eller 3,5 mm-kontakt
  • Støyreduserende mikrofon
  • Samtalekontroll på kabel

Støyreduserende mikrofon

Evolve 30 II har en støyreduserende mikrofon for å eliminere bakgrunnsstøy så personen du snakker med trenger ikke å anstrenge seg for å høre hva du sier. Plug and Play-kontakten får headsettet til å fungere rett ut av boksen med alle ledende systemer. Installasjonen er superenkel – bare plugg i kontakten.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.