Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

off-camera shoe cord OC-E3

Canon off-camera shoe cord OC-E3

301642
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Canon Off-camera shoe cord OC-E3 for blits. Værtettet. Oppgradert utgave av Off-camera shoe cord OC-2 (utgått). Litt kraftigere fot og tåler fukt/støv bedre, spesielt med tanke på bruk med EOS1D MARK III og 580EX2 blits. Dette tilbehøret gjør det mulig å holde blitsen 60 cm unna kameraet, men likevel opprettholde full blitsstyring. Den ene enden monteres i kameraets blitssko, den andre festes til blitsfoten. Kontakten som monteres til blitsen er utstyrt med stativfeste.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.