Godox SL60IID
Godox SL60IID
Godox SL60IID
Godox SL60IID
Godox SL60IID
Godox SL60IID
Godox SL60IID
Godox SL60IID
Artikkelnummer: 1058654

Godox SL60IID

Kompakt LED-belysning med justerbar lysstyrke

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Belysning på 18 600 lux (1m)
 • Justerbar lysstyrke 0-100 %
 • Styr via appen – Godox Lighting
1 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox SL60ID et utmerket valg for deg som ønsker å skape fint lys på en enkel måte. Godox SL60IID gir deg rikelig med lys og du får en reflektor for å forsterke og rette lyset. Det finnes både softboxer, paraplyer og andre lysformere som kan festes direkte på belysningen for å få et større lys. Oppdag mulighetene med LED-belysning som gir klart dagslys for både foto og video.

Fordeler

 • Lys som er perfekt for video og fotografering
 • Gir 18.600 Lux på en meter med reflektor
 • Belysningen kan brukes med en softbox eller paraply (valgfritt)
 • Enkel å bruke – juster lysstyrken til du er fornøyd
 • Flimmerfritt dagslys på 5600K og 70W
 • Tydelige kontroller og display som viser innstillingene
 • Forhåndsinnstilte effekter hjelper deg med effektbelysning
 • Styr via appen – Godox belysning
Godox SL60IID

Oppdag mulighetene med Godox SL60IID

Bruk Godox SL60IID til å belyse scener, lage lys i bakgrunnen eller på det du vil belyse. Skal du belyse folk anbefaler vi at du kjøper en lysformer, som paraply eller softbox, for å få et større og mykere lys som oppleves som mer behagelig for den du belyser og fremfor alt gjør det lyset mer flatterende. Du trenger også et lysstativ til å montere LED-belysningen på, se egnet tilbehør for å finne våre anbefalte lysformere og lysstativer.

LED-belysning med dagslyskarakter

Godox SL60ID sender ut et lys som har en fargetemperatur på 5.600K som betyr at lyset har samme farge som vanlig dagslys, dette betyr at du kan bruke belysningen sammen med vanlig dagslys, andre lys med dagslys eller erstatte alt lys med SL60ID i studio.

Det er enkelt å justere styrken på lyset via kontrollene eller appen. Du kan også velge å kjøpe en fjernkontroll (RC-A6) dersom du ønsker å kunne fjernstyre lampen uten mobiltelefon, dette finner du også under passende tilbehør.

Lag innhold med konstant lys eller forhåndsinnstilte effekter

Vanligvis når du lyser opp produksjonen din, brukes konstantmodusen for konstant lys av høy kvalitet uten flimring. Du kan også bruke SL60IID til å lage interessante og spennende lyseffekter, det er åtte forhåndsinnstilte lyseffekter som simulerer opptil tre forskjellige typer tordenvær, lyn, konferanse, paparazzi, TV eller ødelagt lampe.

Leveres med

 • Godox SL60DII
 • Reflektor
 • Beskyttelse
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen