Bushman HALO 360 Light
Bushman HALO 360 Light
Bushman HALO 360 Light
Bushman HALO 360 Light
Artikkelnummer: 1061814

Bushman HALO 360 Light

LED-lampe som avgir en myk glød i 360°

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • 360° LED-belysning
  • Opptil 775 lumen
  • IP52 vanntett og støvtett
2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

HALO 360 LED Light fra Bushman Panoramic er et LED-lys som avgir et mykt lys i 360°. Det er ideelt for mobilfotografering og 360°-fotografering. Du kan velge mellom ulike lysstyrke- og temperaturinnstillinger for å oppnå akkurat det uttrykket du ønsker. Du kan også benytte deg av ulike monteringsalternativer. Du kan for eksempel bruke den med et valgfritt stativ eller smarttelefonklips. Det innebygde batteriet gjør at du kan bruke lampen nesten hvor som helst, og med IP52-vann- og støvbeskyttelse kan du trygt plassere den både innendørs og utendørs.

Fordeler

  • 360° LED-belysning
  • Opptil 775 lumen
  • Strøm i opptil 70 minutter
  • 5 lysstyrker og 3 temperaturinnstillinger
  • IP52 vann- og støvbeskyttelse
  • Internt oppladbart batteri

Monteringsalternativer

En 1/4"-20-gjenge på toppen av HALO 360-lykten gjør det mulig å montere en valgfri smarttelefonklips, den medfølgende forlengelsesstangen eller annet kompatibelt tilbehør. Forlengelsesstangen gir ekstra høyde til det du monterer på toppen av lykten. Under lykten er det en 1/4"-20-gjenge for montering på et valgfritt stativ eller enbensstativ.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen