Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bakgrunn 1.8x2.15m Hvit/Grå

Lastolite Bakgrunn 1.8x2.15m Hvit/Grå

305918
2 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Lastolite Sammenleggbar Bakgrunn 1.8 x 2.15m Hvit/Grå Det ultimate tilbehøret for lokasjons fotografering! Denne sammenleggbare bakgrunnen gir deg stor fleksibilitet på lokasjon eller i studio. Perfekt for varierende størrelse fra portrett til små grupper. Produktfunksjoner: Vendbar: Forskjellig overflate på hver side gir deg flere kreative muligheter Trippel-forsterket søm: Over 30 sting per tomme sikrer at stål kanten holdes på plass Legges sammen til en tredje-del av original størrelse: På få sekunder er produktet slått sammen til en praktisk størrelse for transport og lagring Kan settes opp i portrett eller landskap: Sørger for ultimat fleksibelt oppsett Bag inkludert: For lettere lagring og transport. Hvordan bretter du sammen en Lastolite-bakgrunn eller Cubelite? Hvordan setter du lys? Disse og mange andre spørsmål får du svar på her: Lastolite Instruksjonsfilmer Link til produsentens hjemmeside her
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.