Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bakgrunn Black 2,72x11m

Colorama Bakgrunn Black 2,72x11m

302675
1 078 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Bakgrunn Black 2,72x11m
Bakgrunnssett + svart bakgrunn
M046 Expan m/metallkjede
4 018 NOK
Coloramas bakgrunner er tilgjengelige i 44 ulike nyanser og to forskjellige størrelser. De er produsert i et meget kraftig og tålig papir som ikke reflekterer unødvendig lys.

Standardrullene er 2,72 meter brede og 11 meter lange. Visse farger finnes også i ekstra bred og lang variant, 3,35 meter bred og 33 meter lang.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.