Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bakgrunn i stoff Chromakey grønn 3x6m

Lite Bakgrunn i stoff Chromakey grønn 3x6m

317214
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Lite bakgrunn
Stoffbakgrunnen er vask- og strykbar, samt utstyrt med kabal for oppheng. Chromakey-teknikken innebærer at man fotograferer eller filmer mot en Chromakey grønn bakgrunn, såkalt "green screen". I datamaskinen kan man siden maske venn den grønne bakgrunnen, og erstatte denne med en annen bakgrunn. Teknikken brukes blant annet i TV- og filmbransjen.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.