Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bakgrunnsoppheng Solo 3 meter

Lastolite Bakgrunnsoppheng Solo 3 meter

1002591
2 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Bakgrunnsoppheng Solo 3 meter
Clamp Studioklemme 10 cm
Solo Forlenger 2m
3 579 NOK
Bakgrunnsoppheng Solo 3 meter
Hållare Solo för belysningsstativ
Rocksolid A Spring Clamp 2
4 219 NOK

Lastolite Solo 3 meter

Portabelt oppheng for fotobakgrunner med maks bredde på 3 meter. Begge holderne for bommen kan vinkles, og gjør håndteringen enkel, rask og sikker når bakgrunnen skal heves eller senkes. I stedet for litt og litt heve hver side på stativet, kan man, med Solo-systemet, regulere høyden i større trinn, uten at det blir ustabilt. Alle som noen gang har forsøkt seg på å montere en rull bakgrunnspapir på et bakgrunnsstativ vet hva vi snakker om.

Leveres med veske.


 

OBS! Bakgrunner selges separat.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.