Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Alt-i-Ett Paraply kit 100cm

Lastolite Alt-i-Ett Paraply kit 100cm

318347
2 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Paraplykit for standard blitser med tilbehørssko. Leveres komplett med paraply 100cm, stativ, tiltbar ledd med tilbehørssko og veske. Paraplyen kan tilpasses etter ønske, transparant, hvitt eller sølv. Takket være anpassas efter önskemål, transparent, vitt eller silver. Tack vare ställbar blixtfot kan de flesta blixtfabrikat och modeller monteras på tiltleden.

Leveres med:
Paraply 100 cm med utbyttbar stoff (transparent, sølvlver/svart),
stativ med 4 seksjoner (maks høyde ca 295cm), tiltbar ledd med justerbar tilbehørssko, polstret veske

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.