Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Reflexskärm TriGrip 45cm diffusor 2 bländarsteg

Lastolite Reflexskärm TriGrip 45cm diffusor 2 bländarsteg

306121
  • TRansformer hardt lys til mykt ved å forstørre lyskilden og diffusere den
  • Reduser lyset med to blendertrinn
  • Kan brukes til blitser, fastlys og eksisterende lys utendørs

Velg variant

695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Reflexskärm TriGrip 45cm diffusor 2 bländarsteg
Lampestativ
Trigrip braket med blitsholder
2 593 NOK
Lastolite Tri-Grip refleks-skjerm
Den nye, sammenleggbare reflektoren TRI GRIP gir deg mulighet til å kontollere en håndholdt refleks-skjerm med èn hånd. Med et bekvemt håndtakkan refleks-skjermen enkelt kontrolleres uten behov for stativ. Sunlite/SoftSilver er to nye farger i sortimentet. Sunlite er sølv/gull-stripet. For å få en svak varm farge i skjermens farge, har man innlemmet to striper med sølv for hver stripe med gull. SoftSilver er sølv/hvitstripet.

Se filmene på Lastolites hjemmeside fortips om hvordan du bruker refleksskjermen.

Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og spre et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen på en spesiell måte og puttes i et futteral.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.