Manfrotto Skylite rapid xl kit 3x3m
Manfrotto Skylite rapid xl kit 3x3m
Manfrotto Skylite rapid xl kit 3x3m
Manfrotto Skylite rapid xl kit 3x3m
Manfrotto Skylite rapid xl kit 3x3m
Artikkelnummer: 1037860

Manfrotto Skylite rapid xl kit 3x3m

Skylite rapid xl kit 3x3m

Nettlager
Bestilles fra leverandør, levering innen 2-6 dager
Butikklager:
 • Både for innen- og utendørs bruk
 • 1.25 trinns diffusor og refleksskjerm inngår
 • Lettmontert ramme som finnes i flere størrelser

Velg variant

6 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Manfrotto Skylite Rapid large kit 2x2 Skylite er et profesjonelt diffusor-/reflektorsystem som bygger på demonterbare rammer av aluminium med rundprofil i moduler. I pakken følger det med en diffusjonsduk samt en refleksskjerm som monteres med clips i rammen. Konstruksjonen er enkel å demontere og pakke ned i den medfølgende vesken for smidig transport og oppbevaring. Skylite Rapid passer både i studioet eller på fotograferinger utendørs.

Fordeler

 • Både for innendørs og utendørsbruk
 • Diffusor og reflektor inkludert
 • Enkel montering
 • Liten størrelse under transport
 • Rustfri ramme

Lettmontert ramme

Skylite Rapid Large består av et rammeverk som monteres sammen ved hjelp av gummiknotter og rod mens dukene festes med hjelp av clips (se video nedenfor). Skylite Rapid Large 1x2m er blitt nettere i formen ved at den har fått rundere vinkler på hjørnene, noe som gjør at kitet blir relativt lite og smidig ved transport. Den kvadratiske formen er fordelaktig fordi du vil dekke en større overflate da lyset reflekteres eller diffuseres jevnt over scenen som skal fotograferes.

Diffusor

Diffusjonsduken demper innkommende sol eller blitslys med 1,25 blendertrinn. Det gir en større spredningsoverflate samt en økt diffusjon av lyset. Fordelen med at lyskilden blir større er at kontrasten blir lavere på det innkommende lyset som diffuseres når det går gjennom materialet, og da oppfattes lyset som mykere.

Reflektor

Reflektoren har en hvit og en sølvkledd side som reflekterer innkommende lys, f.eks. sol- eller blitslys. Den hvite siden reflekterer lyset mindre enn den sølvfargede og er egnet ved sterkt lys for og ikke blende individene du fotograferer. Reflektoren brukes for og f.eks. lette opp skygger og lyse opp mørke partier. Sølvsiden gir et mer kontrastrikt lys og forsterker det innkommende lyset, noe som er egnet ved svakt lys eller for å forsterke effekten av reflektoren.

Leveres med

 • Aluminumramme 2 x 2 m
 • Diffusor tilsvarende 1,25 blendertrinn
 • Dobbeltsidig reflektor sølv/hvit
 • Veske

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.