Magewell USB Capture HDMI Plus
Magewell USB Capture HDMI Plus
Magewell USB Capture HDMI Plus
Magewell USB Capture HDMI Plus
Artikkelnummer: 1032724

Magewell USB Capture HDMI Plus

USB Capture HDMI Plus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
5 349 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Magwell USB Capture HDMI Plus

Med Magwell USB Capture HDMI Plus kan du spille inn et HDMI-signal med iinnebygd lyd fra et videokamera eller en spillkonsoll direkte på datamaskinen, samtidig som bildet vises på en monitor, projektor eller sendes til en ekstern innspillingsenhet.

Fordeler:

  • Videresending av HDMI-signaler
  • Analog 3.5mm lyd inn-/utgang
  • Støtte for 4K60p 4:2:0
  • Automatisk nedskalering til 2k for streaming og innspilling

Magwell USB Capture HDMI Plus har to stk HDMI-tilkoblinger, en Input og en Loop Thru-utgang. Takket være Loop Thru-utgangen får du mulighet til å spille inn eller strømme et 2K HDMI-signal samtidig som signalet sendes videre til en monitor, projektor eller en ekstern opptaker i 4K60P 4:2:0-kvalitet.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.