Magewell USB Capture HDMI Plus

USB Capture HDMI Plus

1032724
5 349 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager

Magwell USB Capture HDMI Plus

Med Magwell USB Capture HDMI Plus kan du spille inn et HDMI-signal med iinnebygd lyd fra et videokamera eller en spillkonsoll direkte på datamaskinen, samtidig som bildet vises på en monitor, projektor eller sendes til en ekstern innspillingsenhet.

Fordeler:

  • Videresending av HDMI-signaler
  • Analog 3.5mm lyd inn-/utgang
  • Støtte for 4K60p 4:2:0
  • Automatisk nedskalering til 2k for streaming og innspilling

Magwell USB Capture HDMI Plus har to stk HDMI-tilkoblinger, en Input og en Loop Thru-utgang. Takket være Loop Thru-utgangen får du mulighet til å spille inn eller strømme et 2K HDMI-signal samtidig som signalet sendes videre til en monitor, projektor eller en ekstern opptaker i 4K60P 4:2:0-kvalitet.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.