USB Capture SDI Plus

Magewell USB Capture SDI Plus

1032725
4 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Magwell USB Capture SDI Plus

Med Magwell USB Capture SDI Plus kan du spille inn et SDI-signal med innebygd lyd fra et videokamera direkte på datamaskinen samtidig som bildet vises på en monitor, projektor eller sendes til en ekstern opptaksenhet.

Fordeler:

  • Videresending av SDI-signal
  • Analog 3.5mm lyd inn-/utgang
  • Støtte for SD/HD/3G/2K SDI

Magwell USB Capture SDI Plus har to stk SDI-tilkoblinger, en Input og en Loop Thru-utgang. Takket være Loop Thru-utgangen får du mulighet til å spille inn eller streame et SDI-signal samtidig som signalet sendes videre til en monitor, projektor eller en ekstern opptaksenhet.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.