AutoPole 2 Bakgrunnstativ

Manfrotto AutoPole 2 Bakgrunnstativ

305431
  • Lettanvendelig ekspanderingsfunksjon med sikkerhetslås
  • Robuste og praktiske gummikopper i hver endre for å beskytte gulv og tak
  • Perfekt ved begrenset plass
1 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Manfrotto Autopole er en utfellbar stolpe som plasseres mellom taket og gulvet i ditt studio, og fungerer like bra for å holde bakgrunner oppe som blits og annen belysning. Manfrotto Autopole er en god løsning som sparer gulvpålass, og utstyret sitter sikkert fastmontert i autopolen istedet for i belysningsstativ. Denne Autopole kan forlenges fra 150 til 270cm.

Fordeler

  • Smidig sikkerhetslås
  • Gummiknotter i hver ende
  • Passer perfekt for trange plasser

Fest blitser eller annet tilbehør

For å få festet blitser eller annet tilbahør i Manfrotto Autopole trenger du f.eks. en Manfrotto Super Clamp og en adapter til denne (ikke inkludert), flere alternativer finnes under "passende tilbehør".

Leveres med

  •  Manfrotto Autopole 2 432-2,7B
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.