Bag for Video PL-CC-197

Manfrotto Bag for Video PL-CC-197

1013518
  • Rommer middels store til store videokameraer eller en DSLR med videorigg
  • Dobbel glidelås gir rask tilgang til utstyret ditt
  • Aluminiumsramme og CPS beskytter utstyret ditt under transport
3 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Bag for Video PL-CC-197
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
3 898 NOK
Bag for Video PL-CC-197
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Cable Management 10 V2.0
4 178 NOK

Kompakt veske for videokamera. Den er en profesjonell løsning for å beskytte og transportere store videokameraer eller et systemkamera som brukes med en videorigg. Du får rask tilgang til utstyret ditt med denne vesken. Den er utstyrt med Exo-Tuff og CPS-beskyttelsessystem som beskytter dine redskaper.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.