Bag for Video PL-CC-197

Manfrotto Bag for Video PL-CC-197

1013518
  • Rommer middels store til store videokameraer eller en DSLR med videorigg
  • Dobbel glidelås gir rask tilgang til utstyret ditt
  • Aluminiumsramme og CPS beskytter utstyret ditt under transport
3 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Bag for Video PL-CC-197
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
4 068 NOK
Bag for Video PL-CC-197
Cable Management 10 V2.0
8 stk AA Batteri holder
4 078 NOK

Kompakt veske for videokamera. Den er en profesjonell løsning for å beskytte og transportere store videokameraer eller et systemkamera som brukes med en videorigg. Du får rask tilgang til utstyret ditt med denne vesken. Den er utstyrt med Exo-Tuff og CPS-beskyttelsessystem som beskytter dine redskaper.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.