Manfrotto Bakgrunn 1.5x1.8m Hvit/Grå
Artikkelnummer: 305915

Manfrotto Bakgrunn 1.5x1.8m Hvit/Grå

Bakgrunn 1.5x1.8m Hvit/Grå

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje.
2 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Lastolite sammenleggbar bakgrunn 1.5 x 1.8m Hvit/Grå

Det ultimate tilbehøret for lokasjons fotografering! Denne sammenleggbare bakgrunnen gir deg stor fleksibilitet på lokasjon eller i studio. Perfekt for varierende størrelse fra portrett til små grupper.

Produktfunksjoner:
  • Vendbar: Forskjellig overflate på hver side gir deg flere kreative muligheter
  • Trippel-forsterket søm: Over 30 sting per tomme sikrer at stål kanten holdes på plass
  • Legges sammen til en tredje-del av original størrelse: På få sekunder er produktet slått sammen til en praktisk størrelse for transport og lagring
  • Kan settes opp i portrett eller landskap: Sørger for ultimat fleksibelt oppsett.
Bag inkludert:
For lettere lagring og transport.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.