Manfrotto Bakgrunn 1.5x1.8m Svart/Hvit

Manfrotto Bakgrunn 1.5x1.8m Svart/Hvit

Bakgrunn 1.5x1.8m Svart/Hvit

43128
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje.
2 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Lastolite Sammenleggbar Bakgrunn 1.5 x 1.8m Svart/Hvit Det ultimate tilbehøret for lokasjons fotografering! Denne sammenleggbare bakgrunnen gir deg stor fleksibilitet på lokasjon eller i studio. Perfekt for varierende størrelse fra portrett til små grupper. Produktfunksjoner: Vendbar: Forskjellig overflate på hver side gir deg flere kreative muligheter Trippel-forsterket søm: Over 30 sting per tomme sikrer at stål kanten holdes på plass Legges sammen til en tredje-del av original størrelse: På få sekunder er produktet slått sammen til en praktisk størrelse for transport og lagring Kan settes opp i portrett eller landskap: Sørger for ultimat fleksibelt oppsett Bag inkludert: For lettere lagring og transport. Hvordan bretter du sammen en Lastolite-bakgrunn eller Cubelite? Hvordan setter du lys? Disse og mange andre spørsmål får du svar på her: Lastolite Instruksjonsfilmer Link til produsentens hjemmeside her
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.