Manfrotto Bakgrunnspapir 2.75x11m Red

Manfrotto Bakgrunnspapir 2.75x11m Red

Bakgrunnspapir 2.75x11m Red

44116
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butikk:
  • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje.
1 078 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Lastolite Bakgrunnspapir 2.75 x 11m Red Klassiske premium papirbakgrunner. Papiret er rynkefritt og skulle bakgrunnen bli skitten er det bare å rive av denne delen av papiret og så dra ny bakgrunn frem, noe som gjør dette til en ideell studioløsning. Tre forskjellige størrelser er tilgjengelig I over 30 farger. Også tilgjengelig i Chromakey Green. OBS: Posten Norge kan ikke sende kolli av denne lengden. Frakttillegg på 500,- tilkommer. Hvordan bretter du sammen en Lastolite-bakgrunn eller Cubelite? Hvordan setter du lys? Disse og mange andre spørsmål får du svar på her: Lastolite Instruksjonsfilmer Link til produsentens hjemmeside her
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.